Apropo, nevasta ta știe că te dai aproape divorțat?

barbat-criza.jpg

Studiu de caz: hai să vedem ce faci tu, ca bărbat, la 42 de ani? Hmm… păi să începem cu începutul. Având în vedere că job-ul îți cam ocupă trei sfert din timp și te mai și catapultează prin diverse destinații străine, nu prea îți rămân multe variante în afară de cea virtuală. Aflat în plină criză a vârstei mijlocii, te legi de orice tip de interacțiune, fie ea cerere de prietenie, like, comment și ce se mai poate. Ți se pune pata pe una că zâmbește frumos, chiar dacă e la jumătate de țară distanță, te apuci și o îmbrobodești cum știi tu mai bine, că doar e mai mică decât tine cu 15 ani, și speri în sinea ta că ai dat lovitura de grație și se lasă cu ceva beneficii. Ai un șoc când descoperi că nu e proastă deloc, ba chiar își dă seama din două fraze aruncate aiurea de către tine că ești însurat și ai și copii. Dai din colț în colț și tot ce poți scoate mai bun din tine e că nu ești însurat, ci aproape divorțat, plus un circ gratuit că nu îți este apreciată sinceritatea. Apropo, nevasta ta știe starea ta semi-civilă?

Continuarea studiului de caz: hai să vedem ce faci tu, ca bărbat, la 43 de ani, coleg de serviciu cu primul incuplat? Păi… vă apucați și bârfiți, că doar nu mai e un secret că dați lecții femeilor la categoria asta. Apelați la tot felul de artificii și faceți tot felul de manevre, tu îi dai cerere de prietenie, ea ți-o acceptă, că deja miroase că ceva e putred, te bagi în discuție, te apuci și planifici concedii și ai grijă să se creeze un întreg triunghi al bermudelor. La tine nu se aude nimic de familie, în afară de cea de sânge, deși Google spune că acum ceva ani erai și tu însurat. Nu vă mai dați rând, scrieți când unul, când altul, și aduceți situația la un grad de penibil exorbitant.

Deznodământul studiului de caz: dispar amândoi armăsarii subit. Unul în concediu cu nevasta, celălalt în căutarea unei neveste pentru concediu.

Concluzia studiului de caz: un profesor de-al meu spunea odată: „Adevărații nebuni umblă liberi pe stradă, nu sunt închiși în spitale!” În cazul de față, tastează la fel de liberi pe rețelele de socializare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s