Îmi e dor de tine astăzi. Un dor nebun!

femeie-cu-spatele.jpg

S-au rărit cuvintele și s-au adâncit tăcerile. Cele dintâi care au mai rămas și au pierdut din greutate și planează ca niște frunze luate de vânt. Ai fost vis sau realitate?

Am ales liniștea și am început să te simt. Când respir, când mă mișc, când dorm, când visez cu ochii deschiși. Te simt atât de aproape și vorbesc cu tine în gând în permanență. Îți povestesc despre mine, râd, mă cert cu tine, facem dragoste, apoi ne despărțim, neavând certitudinea că ne-am întâlnit vreodată. Suntem unul și același.

Te simt de parcă te-am mai cunoscut cândva. Te văd în poze și simt că te-am mai atins. De când ești aici? Îți cunosc zâmbetul de o veșnicie, chiar și atunci când ochii transmit altceva, tristețea ți-am mai mângâiat-o, am avut toate nopțile din lume pentru noi odată… Cine ești?

Îmi e dor de tine astăzi. Un dor nebun!

Așa cum tânjește mintea după liniște. La fel cum le e dor ochilor să vadă marea sau muntele, așa cum îi e dor nasului să simtă mirosul dragostei și al ființei iubite. Cum le e dor buzelor să fie sărutate sau fiecărui fir de păr să fie răvășit de o adiere de vânt. Cum îi e dor pielii să se lase răsfățată de primele raze ale soarelui sau tălpilor sa fie mângâiate de firele ierbii.

Astăzi e ieri… astăzi e mâine… astăzi e eternitate!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s