Mai bine îl lăsam pe B. de pe Tinder să-și vadă liniștit de așa-zisa lui relație

femeie-2

Vi-l mai amintiți pe B. de pe Tinder, a cărui relație am reușit să o destrămăm? Ei bine, nu aș numi-o chiar așa tragic. Să zicem că a fost mai mult o echilibrare a balanței. Poate chiar i-am întins o mână de ajutor. Nu lui, că el nu merita nici măcar vârful unui deget, ci prietenei lui de atunci, care ulterior l-a părăsit și acum este fericită lângă altcineva.

Nu am fost niciodată adepta răzbunării, considerată arma prostului, dar oricare dintre noi o mai ia din când în când pe cărări. Însă, n-aș putea omite nici faptul că „până la Dumnezeu, te mănâncă sfinții”, așa că uneori e bine să te mai și războiești cu ei.

Eee… Și războindu-mă eu cu sfântul protector al lui B., acesta din urmă rămânând nesupravegheat, a apelat la o magie, una de prost gust, asemenea unui film regizat cu un buget scăzut, făcând în așa fel încât toți succesorii lui sa fie intitulați B.

Și apare B. numărul 1, apoi B. numărul 2, B. numărul 3 și lista poate continua. Un du-te – vino. La unul am strâmbat din nas, altuia i-am dat rapid cu flit, inventand tot felul de scuze pentru a scăpa de ei.

Dar printre aceștia a apărut și B. (the one) care m-a făcut să nu-mi mai pot imagina viața fără el și care îmi traversează mintea non-stop. Problema nu ar fi asta, ba din contră, dacă raportarea lui la situație nu ar fi exact la polul opus față de a mea.

Acum, aș avea și eu o întrebare către sfântul meu, daca încă mai e sfânt: crezi că ne putem întoarce puțintel în timp, să îl lăsăm pe B. de pe Tinder să-și vadă liniștit de așa-zisa lui relație și să îmi pot debloca și eu chakre-le cu B. (the one)?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s