Bărbații nu iubesc femei ca mine

femeie-frumoasă

Nu m-am simțit niciodată mai puternică ca atunci când am fost părăsită. De bărbați, că prietenii intră la altă categorie. Aaa… și în majoritatea cazurilor ei au fost cei care au plecat.

Cumva, printre lacrimi și inimi călcate în picioare, am reușit să mă recompensez. După terminarea liceului, am luat permisul. A urmat absolvirea primei facultăți, apoi a celei de-a doua și a unui master. Printre acestea, a avut loc și mutarea în propriul apartament, cumpărarea unei mașini și deschiderea unei afaceri.

Ieșiri în localuri, distracții de tot felul, plimbări și excursii, schimbări de orașe, de oameni, prieteni, iubiți, paturi, așternuturi, combinații de sentimente…

Peste tot am căutat un lucru. Ba nu. Două, de fapt. Pe mine și… iubirea.

Să încep cu cea de-a doua. Hmmm… păi n-am găsit-o. Nici n-o mai caut. Nu pe cea din lumina zilei, culorile cerului, strălucirea lunii, valurile mării sau piesa preferată. Nici pe cea din mine. Ca eu iubesc și mă iubesc cu o intensitate nemăsurabilă. Ci pe cea din bărbați. Give up! Nu există!

În schimb, m-am găsit pe mine. Unde eram? Peste tot. Și m-am găsit frumoasă, deșteaptă și puternică. Mai puternică decât mi-am putut imagina. Aaa… și modestă, clar. Just kidding. E doar un mic răsfăț. Îmi place să-mi mai gâdil stima de sine din când în când.

Și ca să combin ambele mistere căutate, am realizat că bărbații nu iubesc femei ca mine, că nu le place să fii nici prea-prea, nici foarte-foarte, iar eu sunt o balanță autentică, total dezechilibrată. Cine are nevoie să simtă în permanență că oricând i te poate fura cineva? Ahh… a naibii imaginație. Eu, când iubesc, sunt fidelă până în măduva oaselor. Deci… m-am resemnat.

Însă, de-a lungul anilor și a tuturor evenimentelor trăite, concluzia poveștii mele este că: „Orice eșec în plan sentimental reprezintă un succes în plan profesional!” Poate că totuși există un echilibru în toate…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s