Păstraţi-vă veninul, doamnelor!

femei-bataie

N-am avut niciodată dubii în privinţa răutăţii femeilor. Din frustrare, stimă de sine scăzută, invidie şi multe alte motive care stau la baza acesteia. Însă asta nu a reprezentat un pretext pentru a arunca cu noroi în tot ceea ce este frumos.

Citesc Catchy zilnic. Îmi plac la nebunie sufletele care aleg să împărtăşească câte puţin din ele, trăiri, experienţe, sentimente. Din pură curiozitate, aleg să citesc şi comentariile adresate articolelor. Regula este simplă. Îţi place ce citeşti, apeşi butonul de like, eventual laşi şi un comentariu adecvat. Nu îţi place? Foarte bine. Nu e nimeni obligat să fie de acord cu absolut nimic, însă mergi mai departe fără a critica, ascunsă sub un pseudonim, fiecare frază.

Cele care spun o poveste, fie ea reală sau imaginară, sunt fiinţe care trăiesc şi simt mult mai intens fiecare clipă, ocolind superficialitatea care înconjoară aproape toată populaţia. Însă dacă ajungi să citeşti comentariile înaintea articolelor, poţi concluziona foarte simplu că toate sunt depresive, psihopate sau cu tulburări de comportament şi personalitate. Li se sugerează să consulte medici sau să se interneze. Suprinzător, n-a ajuns nimeni la recomandarea unui suicid. Sau cel puţin n-am ajuns eu cu lectura până acolo.

Însă ar trebui să ştiţi că fiecare percepe ce se întâmplă în jur în funcţie de sufletul şi felul lui de a fi!

De când aţi devenit, doamnelor, atât de critice, la modul distructiv? Aveţi fete? Aşa vă comportaţi şi cu ele? Când vin să vă ceară un sfat, seamănă acesta cu un comentariu lăsat pe internet către cineva care a ales să vă fie alături prin cuvintele frumos exprimate?

Suntem în permanentă căutare de modele şi din ce în ce mai multe dintre dumneavoastră intraţi la categoria „Cum nu-mi doresc să fiu”. Mi-e aproape imposibil să cred că nu se găseşte în fiecare o poveste care să impresioneze, să încurajeze şi să inspire.

Lumea are nevoie de iubire şi bunătate, iar dacă ştiţi că nu sunteţi capabile să emanaţi aceste lucruri, păstraţi-vă propriul venin pentru dumneavoastră. Poate, într-o bună zi, vi se va părea viaţa fără sens şi veţi avea nevoie de el!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s